Aktuellt

 


   OKTOBER 2017

 

Sarahkka logoThe Way of Love – The Way of the Seer
FULLBOKAD!

Lourdes, Frankrike 23-29 Oktober

En fördjupningsresa för dig som gått 2 varv med Walking the Path of Gratitude.

Lägger fokus på dina unika gåvor för att du ska kunna dela dom med världen. Lär dig att ge Initieringar, riter, skapa ceremonier m.m genom att de blir levande i dig. Under dessa dagar fördjupar vi oss i  Beginner´s mind, Living Consequently, Transparency, Integrity

 

 


   NOVEMBER 2017

 

Sarahkka logoQoto Llankay - Plejaderna

Fetsund, Norge  22-26 November

Välkommen att möta de sju systrarna i Plejaderna, genom att fördjupa vår kontakt med dessa frekvenser i oss själva skapar vi möjlighet för att minnas & informeras från vårat ursprung/nollpunkten och genom det skapa djupa rötter för vår själs andliga vandring här på jorden.

Mer info kommer!

 

 


   JANUARI 2018

Sarahkka logoWalking The Path of Gratitude - Leva, Dö, Pånyttfödas

Husbygård, Nyköping 31 Jan – 4 Feb 2018

Mer info kommer!

 

 


   JUNI 2018

Sarahkka logoGathering

Brännan, Umeå 1-3 Juni 2018

Det är åter dags att samlas runt en 3-dagars eld för att drömma in framtiden. Tillsammans är vi väktare över den heliga elden, 2 personer åt gången i tvåtimmarspass dygnet runt. Att vara med vid en gathering är 3 dagar av djup transformation där vi ger och tar emot alla de gåvor som varje deltagare bär inom sig. Genom elden tackar vi för det som varit och sår in nya frön i våra liv och den värld vi vill leva i.

Vi skapar dagarna tillsammans runt elden, var och en delar med sig av sig själv på något vis – det kan vara att du håller sacred space, delar med dig av en meditation eller annan övning. Det kan också vara mer praktiska saker som att ansvara för att det finns varmt vatten till kaffe/te, ved på plats vid elden m.m. Fundera på vad du kan bidra med för att skapa den värld du vill leva i. Låt oss skapa tillsammans och veta att alla har sin plats i väven som en gåva till varandra.

Läs mer här! (pdf)

 

Sarahkka logoSessioner & Initieringar

Brännan, Umeå - Juni 2018

Välkommen att boka in dig för en enskild session eller Initiering

Bokning görs hos Elinor Adenling:
Elad012@outlook.com

Telefon 090-198644, 0730-222642

UPP