Ñustas

Ñustas Karpay är sju frekvenser som återkopplar dig till förmågan att se på dig själv och världen med mjuka kärleksfulla ögon, uppleva din egen fysiska kropp som hemma och vibrera din unika ton av skapelsen.

Sarahkka logo

Frekvens 1 väcker/fördjupar ditt ursprungsljus/elden från den del av dig som representerar det första ljuset som manifesterade sig som materia

Sarahkka logo

Frekvens 2 välsignar dig med vattenelementet och den del av dig som lever i skönhet och balans och skapar enligt livets flöde av ge/få, död/födelse.

Sarahkka logo

Frekvens 3 hjälper dig att minnas vem du och alla andra är, vilket ger styrka, trygghet och frid i din fysiska kropp – du är alltid hemma i dig själv

Sarahkka logo

Frekvens 4 öppnar upp ditt hjärta mer och mer för ljuset, mjukheten och skönheten.

Sarahkka logo

Frekvens 5 hjälper dig att vara sann mot dig själv så din röst blir fri. Du delar fritt din verklighet från ditt hjärta.

Sarahkka logo

Frekvens 6 öppnar upp dina sinnen så att du kan se, känna, smaka, lukta, och uppleva din egen verklighet klarare. Att vara närvarande i vad som pågår på insidan så du kan vila i dig själv.

Sarahkka logo

Frekvens 7 är en integrering av alla frekvenserna och en förvandling/transformation/välsignelse från ljuset. Inre och yttre blir ett. 

Nustas
Foto Axelia Ottodotter ©