Om mig


Marie i Park City, Utah

 

Livet är en fantastisk resa, en gåva från mig själv till mig själv.
Att få leva just här och nu i denna spännande tid är otroligt.

Jag är den jag har väntat på!

Jag lär mig nya saker varje dag, det är en gåva att i möten få se sin egen spegelbild, oavsett om det är ett djur, en människa, jord eller himmel.

Tänk så mycket jag lärt mig av alla möten och upp och nergångar i mitt liv.
Jag har vandrat från den tekniska världen över till den andliga världen och nu kan jag befinna mig i mitten och se gåvan från båda sidor.

Jag kan idag se att den väg jag vandrat från ett liv där jag trodde jag hade min världsbild klar till att få livet, tiden, dygnet etc. upp och ner vänt när min ängel kom till världen och visade att allt det jag trodde var sanning kunde ses från så många olika håll. Jag kan idag se att all kamp om att få tillvaron att gå ihop, all sömnbrist och alla sjukhusvistelser, all maktlöshet och alla tårar har fått mig att se på världen med nya ögon. Ögon som ser miraklerna i de små tingen, som ser skönheten i alla olikheter och som ser hur fantastiska hjälpmedel vi skapat, som ser människors kunskap och erfarenheter som outtömliga resurser. Alla dessa gåvor som hjälper mig att kunna leva mitt liv med glädje.

Jag har vandrat genom många olika healing tekniker från världens alla hörn och i alla dessa har jag lärt mig samma sak….villkorslös kärlek….att kliva in i det totala accepterandet, varandet av att vi alla är ett… att kliva vidare till att vara ingenting, och genom det kan vi vara allting.

Och ju mer jag lär mig desto mer inser jag att jag inte vet någonting!

Visst är livet spännande!
Låt oss mötas och spegla varandras Gudomlighet.

Namaste
Marie

 

Marie och Stina
Marie och "ängladottern" Stina