Walking the Path of Gratitude

Seendets Dagar

”Seende” för mig är alla sinnen – lukt, smak, känsel, syn, hörsel, intuition etc. Under dessa dagar övar du din förmåga att förnimma med alla dina sinnen. Genom att “se” hela dig, både det som känns lätt och det som känns tungt kan du ge dig själv det fria valet att välja det du vill ha mer av och släppa taget om det du inte vill ha mer av.

Det är ”seendets värld” som gör att jag kan låta gamla upplevelser dö och nya födas fram. När sinnena öppnas upp till en större verklighet och du upplever mer av dig själv, ”ser” du också andra världar/dimension/varelser/energier mm. Din karta av verkligheten läggs till andras upplevelser av verkligheten och tillsammans får vi ett oändligt universum att utforska.

Du kommer att resa runt medicinhjulet för att lära dig grundstrukturen av energispiralen här på jorden och hur du själv kan hjälpa dig att flöda vidare i en oändlig resa till nya medvetandenivåer.

Du får lägga din fokus på att välja det du vill ha i ditt liv och släppa det som inte tjänar dig längre, att vara väktare över din dag, den som kommer med ljuset, den som kommer med kärleken, den som kommer med balansen och glädjen.

Jaguarens energi

Detta är dagarna för Jaguaren – liv och dödprincipen – där du identifierar dina genetiska och karmiska mönster som inte längre tjänar dig. Du får hjälp att identifiera och rensa dina mönster och sanningar som du “köpt” ifrån din uppväxt så att du kan välja ditt sätt att leva och uttrycka dig

Du lär dig att bli självrefererande, att lyssna inåt och välja din egen verklighet utifrån din egen inre guidning.

 

UPP