Munay-Ki utbildning

Mitt syfte med Munay-ki workshoparna är att du ska få med dig ett livs verktyg hem. En kunskap hur du kan använda Medicinhjulet för att ta dig vidare när du känner att du stagnerat.

Munay-ki och dess livskunskap växer för var gång du kliver in i ceremonin med riterna. Din upplevelse och förståelse blir egenbaserad och du förstår mer och mer hur detta är ett sätt att leva. Därför välkomnar jag dig att kliva in i Munay-ki gemenskapen om och om igen.

Att ge Liv åt riterna och ta din plats i livets cirkel av givande och tagande.

 

Vit näckros

 

Munay-Ki Foundation Rites (Rite 1-4)

Under denna dag lär vi oss om den nya människan, Homo Luminous och Munay-Ki.

Du får du lära dig hur du öppnar upp ett helgat rum, där vi sedan arbetar under resten av dagen.Vi fortsätter sedan med att lära oss en yoga andning som hjälper dig att få balans mellan dina hjärnhalvor. Du kommer att få ta emot fyra riter som du får du lära dig innebörden av och hur du kan ge vidare dem till andra.

Healers Rite - förbinder dig med "Earthkeepers" från det förflutna som kommer och hjälper dig med ditt personliga helande.

Bands of Power - ett skydd som vävs in i ditt ljusfält.

Harmony Rite - du tar emot frön av 7 st. arketyper, ett i varje chakra.

Seer Rite - installerar trådar av ljus som sträcker sig från ditt syncentrum på backsidan av huvudet (Guds mun) till tredje ögat och hjärtchakrat.

 

Munay-Ki Lineage Rites (Rite 5-7)

Vi fortsätter resan runt medicinhjulet med att kliva in i arvs riterna. Jag låter dig genom meditation åter minnas när du har vandrat som dessa väktare förut.

Daykeeper Rites - påbörjar ditt helande av den feminina principen och hjälper dig att gå bortom rädslan och praktisera frid.

Wisdomkeeper Rites - hjälper dig att kliva ur tiden och smaka på evigheten.

Earthkeeper Rites - förbinder dig med de ärkeänglar som är beskyddare över vår galax och att lära dig att vandra vägen av "den som ser" och att drömma världen till verklighet.

 

Munay-Ki Transformation Rites
(Rite 8-10)

Under den sista dagen får vi åter minnas vårt sanna jag och låta det födas ner till jorden genom följande riter:

Starkeeper Rite - förankrar dig tryggt till tiden efter den stora förändring som sägs skall komma runt år 2012. Din fysiska kropp utvecklas från Homo Sapiens till Homo Luminous.

Creator Rite - väcker upp Gudsmedvetandet inom dig och du blir en förvaltare över hela skapelsen, från det minsta lilla korn till den största samling av galaxer i universum.

The Rite of the Womb – befriar din livmoder från att bära lidande till att hålla frekvensen av att skapa och föda fram liv.

Under dessa dagar lägger jag också in olika ceremonier och transformerande övningar. Vilka dessa blir skiftar från gång till gång beroende på gruppens behov.

 

 

UPP