Munay-Ki utbildning

Mitt syfte med Munay-ki workshoparna är att du ska få med dig ett livs verktyg hem. En kunskap hur du kan använda Medicinhjulet för att ta dig vidare när du känner att du stagnerat.

Munay-ki och dess livskunskap växer för var gång du kliver in i ceremonin med riterna. Din upplevelse och förståelse blir egenbaserad och du förstår mer och mer hur detta är ett sätt att leva. Därför välkomnar jag dig att kliva in i Munay-ki gemenskapen om och om igen.

Att ge Liv åt riterna och ta din plats i livets cirkel av givande och tagande.

 

Vit näckros

 

Munay-Ki Foundation Rites (Rite 1-4)

Under denna dag lär vi oss om den nya människan, Homo Luminous och Munay-Ki.

Du får du lära dig hur du öppnar upp ett helgat rum, där vi sedan arbetar under resten av dagen.Vi fortsätter sedan med att lära oss en yoga andning som hjälper dig att få balans mellan dina hjärnhalvor. Du kommer att få ta emot fyra riter som du får du lära dig innebörden av och hur du kan ge vidare dem till andra.

Healers Rite - förbinder dig med "Earthkeepers" från det förflutna som kommer och hjälper dig med ditt personliga helande.

Bands of Power - ett skydd som vävs in i ditt ljusfält.

Harmony Rite - du tar emot frön av 7 st. arketyper, ett i varje chakra.

Seer Rite - installerar trådar av ljus som sträcker sig från ditt syncentrum på backsidan av huvudet (Guds mun) till tredje ögat och hjärtchakrat.

Består av ca. 6 tim utbildning

 

Munay-Ki Lineage Rites (Rite 5-7)

Vi fortsätter resan runt medicinhjulet med att kliva in i arvs riterna. Jag låter dig genom meditation åter minnas när du har vandrat som dessa väktare förut.

Daykeeper Rites - påbörjar ditt helande av den feminina principen och hjälper dig att gå bortom rädslan och praktisera frid.

Wisdomkeeper Rites - hjälper dig att kliva ur tiden och smaka på evigheten.

Earthkeeper Rites - förbinder dig med de ärkeänglar som är beskyddare över vår galax och att lära dig att vandra vägen av "den som ser" och att drömma världen till verklighet.

Består av ca. 6 tim utbildning

 

Munay-Ki Transformation Rites
(Rite 8-10)

Under den sista dagen får vi åter minnas vårt sanna jag och låta det födas ner till jorden genom följande riter:

Starkeeper Rite - förankrar dig tryggt till tiden efter den stora förändring som sägs skall komma runt år 2012. Din fysiska kropp utvecklas från Homo Sapiens till Homo Luminous.

Creator Rite - väcker upp Gudsmedvetandet inom dig och du blir en förvaltare över hela skapelsen, från det minsta lilla korn till den största samling av galaxer i universum.

Nustas Rite - Inka prinsessorna som ger oss koden för atomströmmen, den process som vill skapa en förändring, impulsen till liv den kreativa kraften, den kraft vi känner igen som Kundalini energin. När den perfekta matrisen för skapelse energin möter matrisen för liv och viljan till utveckling och kommunikation uppstår - det är då underverken sker till det du anser vara ditt perfekta tillstånd.

Består av ca. 6 tim utbildning

Under dessa dagar lägger jag också in olika ceremonier och transformerande övningar. Vilka dessa blir skiftar från gång till gång beroende på gruppens behov, men en eld ceremoni ingår alltid.

 

Munay-Ki Mentorskap

Detta är en personlig coachning genom Munay-Ki. Tillsammans lägger vi upp hur just din resa genom Munay-ki skall göras.
Du får alla riter i den takt det faller sig för dig och du får kunskap om dem och hur du kan ge dem vidare.

Under resans gång kan gamla beteenden, mönster, känslor dyka upp som är redo att helas, genom healing, samtal och transformerande ceremonier hjälper jag dig vidare så du kan integrera Munay-ki till fullo.

Består av ca. 12 tim  personlig coachning.

 

UPP