Meditation Starkeepers

Meditation av Katherine S Wheeler
Fritt översatt och intonat av Marie J Ytterman

 

The Starkeepers - väktare över stjärnorna

Låt moder jord bära dig medan du ger dig ut på denna resa.
Vi börjar vår resa vid foten av berget, vandrar ut under den stora blåa himlen. Du hör ropet från en örn och vänder blicken uppåt för att se henne flyga över dig.

Örnen cirklar runt dig och börjar komma närmare dig. Du sträcker upp dina armar och örnen sveper upp dig på sina vingar. När hon flyger vidare sträcker du ut dina armar och du och örnen blir ett.
Du flaxar med dina vingar och känner kraften av dina muskler och fjädrar i vinden. Du flyger högre och högre upp i skyn, och spränger dig ut i den kalla, svarta rymden. Du fortsätter nu att flyga mot vår lokala stjärna, solen.

När du kommer närmare börjar du se solens eld och flammor. Du förbereder dig och flyger sedan in i värmen och det skarpa ljuset, du känner flammorna smeka dig - men du blir inte bränd.
Du fortsätter att flyga in mot centrum av solen och du hälsar de varelser som bor där.

Du drar tillbaka en gardin av gyllene ljus och upptäcker en tunnel - en tunnel som kopplar solen till varje stjärna i universum. En familj av stjärnor, alla sammankopplade med varandra, med möjligheten att direkt förflytta sig från en stjärna till en annan.
Du kallar på de upplysta varelserna som har levt på denna vibration före dig, och genom tunneln ser du ...dig själv...och dina barn...och dina barns barn 10 000 år från nu....

De har en gåva till dig, när du tar emot den känner du det klara, vita ljuset av stjärnorna inom dig. Stanna kvar här en stund i ljuset av stjärnvibrationen.

Du släpper åter ner gardinen av gyllene ljus och flyger ut från solen, ut ovanför solens varelser. Du stannar till och just innan du ska ge dig iväg gör du en djupdykning ner i solens gyllene ljus och skopar upp en mun från solens centrum

När du flyger upp igen ser du att dina vingar har blivit guldfärgade, hela du har blivit guld. Du flyger högre och högre, ut från solens centrum, ut till solens strålande flammor på ytan. Du fortsätter ut i mörkret i rymden med visionen av jorden framför dig. Du ser alla planeter runtomkring dig och du sätter kurs mot den blå-gröna planeten, med din mun full av solens tårar
Du kommer in i jordens atmosfär, och flyger över städer, du ser människorna och du ger dom den heliga näringen från din mun. Du flyger tillbaka till din hemstad, din familj och delar även näringen med dom.

Du upptäcker att detta guld, denna eld, är osläckbar och minskar inte när du ger det vidare. Denna levande eld är det du bär med dig och ger vidare i chakrana till de du vägleder vidare.
Du landar nära ditt hem och separerar dig från örnen, tackar henne. Ta ett par djupa andetag och kom tillbaka till den här platsen och den här tiden för att dela med dig det du upplevt och lärt dig.